Ügyvédi díj

Ügyvédi díj

Mennyibe fog kerülni?

Az ajánlatkérését követően – amelyet akár ide kattintva, webüzenetben is igényelhet oldalunkon – készítek Önnek árajánlatot arról, hogy milyen összegű ügyvédi díj ellenében teljesítem az adott ügyre vonatkozó megbízást. Ezzel egyidejűleg arról is tájékoztatom, hogy fix díjas vagy óradíjas alapon vállalom az ügyet.

Az Ügyvédi Irodánkban óradíjas alapú ügyvédi megbízás esetén is minden esetben maximalizálva van a kiszámlázható órák száma. Ebből adódóan a megbízás elvállalásakor Önnek teljesen világos lesz, hogy pontosan milyen összegű ügyvédi díjat kell fizetnie az elvégzett ügyvédi munkáért.

A megbízás elvállalásával egyidejűleg arról is igyekszem teljes körűen tájékoztatni Önt, hogy az ügy ellátása során az ügyvédi díjon felül milyen hatósági eljárási költségek, illetve egyéb költségek merülhetnek fel. Ebből adódóan igyekszem, hogy Önt ne érjék váratlan, rejtett költségek.

A vonatkozó kamarai szabályok és kamarai gyakorlat szerint nincs lehetőség arra, hogy a honlapon általános tájékoztatást nyújtsak az ügyfelek részére arról, bizonyos ügytípusokat konkrétan milyen összegű megbízási díj ellenében vállalok. Ugyanakkor arra szeretném felhívni a figyelmét, hogy minden esetben korrekt áron, a minél kedvezőbb ár-érték arány maximális figyelembevételével igyekszem a szolgáltatásaimat nyújtani az Ön és vállalkozása részére.

Amennyiben engem bíz meg az ügy ellátásával, nem kell általános forgalmi adót fizetnie, teljes egészében ÁFA-mentesen fizeti meg az ügyvédi díjat.

Amennyiben Önnek, illetve vállalkozásának rendszeres jogi támogatásra van szüksége, úgy lehetőség van arra, hogy a hagyományos ajánlatnál kedvezőbb, egyedi –akár fix díjas, akár óradíjas (maximalizált számú kiszámlázható órákkal) – árajánlatot adjak.