Általános bemutatkozás

Rólunk

Üdvözlöm Önt a Kepler Ügyvédi Iroda honlapján!

Dr. Kepler Norbert ügyvéd vagyok, a jogi diplomámat a budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam – és Jogtudományi Karán szereztem. A diploma megszerzését követően kisebb és nagyobb, hazai és nemzetközi, budapesti ügyvédi irodákban dolgoztam. A pályafutásom során a tágabb értelemben vett polgári jogi – gazdasági jogi területekkel foglalkoztam: ingatlanjoggal, társasági joggal és cégjoggal, polgári peres ügyekkel, követelések érvényesítésével – fizetési meghagyásos eljárásokkal, gazdasági társaságok felszámolásával, végrehajtási eljárásokkal – ezen kívül munkajoggal. Hazai és külföldi vállalkozások, valamint hazai és külföldi magánszemélyek részére egyaránt nyújtottam jogi szolgáltatásokat. A magyar mellett a német és angol nyelv is a munkanyelveim közé tartozik, így a megjelölt idegen nyelveken is állok az ügyfeleim szíves rendelkezésére.

A felsorolt jogterületeken nyújtott jogi szolgáltatásokon túlmenően a Kepler Ügyvédi Iroda együttműködő partnerével, a SimpLEGAL digitális ügyvédi irodával adatvédelmi jog, szellemi tulajdonjog (IP) és infokommunikációs jog (IT), reklámjog, médiajog területén is jogi szolgáltatásokat nyújt az ügyfelei részére.

Az ügyvédi munkavégzésem alapjai:

  • megbízhatóság;
  • közérthetőség;
  • pontosság;
  • a lehető legrövidebb határidőn belül az ügy ellátása;
  • korrekt díjszabás.

Törekszem arra, hogy – legyen szó bármilyen jogi feladat ellátásáról -, közösen egyeztetve megismerjem az Ön elérni kívánt céljait, és segítsek Önnek azok minél hatékonyabb jogi megvalósításában. A célom az, hogy ügyvédként az Ön, illetve a vállalkozása terveinek a megvalósításában segítsem. Különösen fontos számomra, hogy az ügyfeleim tőlem ne paragrafusokat és jogszabály hivatkozásokat hallgassanak, hanem számukra közérthetően, hétköznapi nyelven és a lehető legegyszerűbben magyarázzam el az adott ügyet, jogi problémát és a megoldási javaslataimat. Ehhez természetesen Önnel együttműködve igyekszem minél jobban megismerni az Ön, illetve vállalkozása üzleti céljait, hogy arra a legmegfelelőbb jogi megoldást találjam meg.